content.php

 Ontwikkeling

Magento Webshop

Web Voice heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van Magento Webshops, bent u op zoek naar een nieuwe Magento Webshop? Schroom dan niet en neem contact met ons op zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen doornemen.

WordPress op maat

Naast het ontwikkelen van Magento webshops ontwikkelen wij ook op maat gemaakte WordPress websites. Wilt u een nieuwe website maar heeft u een klein budget? Dan kan WordPress uitkomst bieden, een op maat gemaakte template of een aangepaste template? Niks is te gek. Neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Maatwerk Web Oplossing

Een op maat gemaakte web oplossing. U heeft al een website maar wilt een gedeelte dynamisch uitbreiden. Bijvoorbeeld een occasion systeem waarin u gemakkelijk nieuwe occasions kunt toevoegen en beheren. Dat is voor ons geen probleem. Wij werken met het betrouwbare CodeIgniter Framework waardoor we alle vrijheid hebben om uw wensen online te ontwikkelen. Bent u opzoek naar een Maatwerk Web Oplossing? Neem dan contact met ons op.

Landingspagina’s

Hogere conversie dankzij op maat gemaakte landingspagina’s? Dat is mogelijk. Heeft u een Facebook actie of een dergelijke actie ergens anders online lopen? Dan is het zonde als u potentiële klanten mist doordat zij terecht komen op een van uw “standaard” pagina’s. Een op maat gemaakte landingspagina kan uw conversie verdubbelen doordat deze pagina de gebruiker overtuigt van de voordelen van uw product. Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte landingspagina’s? Neem dan contact met ons op.