page-cases.php
content.php

Onze Cases

Op deze pagina vindt u een overzicht van recentelijk door WebVoice opgeleverde projecten. Kies een project en bekijk de diverse diensten die wij geleverd hebben.

content-cases.php
Leonard lukaE-commerce website

Leonard luka

Voor de sing en songwriter Leonard Luka heeft WebVoice een onepager portfolio ontwikkeld. Het complete plaatje van A tot Z.

Bekijk project
content-cases.php
123lampen.nl
123lampen.nlE-commerce website

123lampen.nl

123lampen.nl is een affiliate website waarin verschillende data feeds gecombineerd worden om ze vervolgens aan de catalogus van 123lampen.nl toe te voegen. Een uitdagend project waarin de zoekbalk op de voorpagina eruit springt, qua techniek een leuke uitdaging. Ook 123lampen.nl kan de gehele website eenvoudig naar wens aanpassen, zij met een paar klikken de snelzoekbalk op de voorpagina naar wens indelen, blog items toevoegen en zelfs de ajax filter op de catalogus pagina aanpassen. Een schets is aangeleverd door 123lampen waarna WebVoice de puntjes op de i heeft kunnen zetten qua design, waarna we het geheel hebben omgetoverd tot een responsive affiliate website.

Bekijk project
content-cases.php
PTPfitE-commerce website

PTPfit

PTPfit is een Australisch bedrijf waarmee Web Voice al geruime tijd samenwerkt. Zij ontwikkelen en verkopen fitness artikelen.

Bekijk project
content-cases.php
Buitengewone accountants
Buiten gewone accountantE-commerce website

Buiten gewone accountant

Het aangeleverde design is omgezet naar een volledig responsive website.

Bekijk project
content-cases.php
Deuren Specialist NederlandE-commerce website

Deuren Specialist Nederland

Voor Deuren Specialist Nederland heeft WebVoice een Magento 2 webshop ontwikkeld. De webshop is volledig responsive en draait op een cloud omgeving. WebVoice heeft het ontwerp gerealiseerd en uiteraard ook de ontwikkeling op zich genomen.

Bekijk project
content-cases.php
BacklineE-commerce website

Backline

Het ontwerp dat door Ditisruig.nl is aangeleverd heeft WebVoice omgezet naar een responsive website die voor de klant gemakkelijk te beheren is. Zij kunnen eenvoudig afbeeldingen, teksten, banners en cases aan de website toevoegen, bewerken of verwijderen.

Bekijk project
content-cases.php
HardloopzoneE-commerce website

Hardloopzone

Hardloopzone is een online community voor en door hardlopers. Zij proberen de hardlopers zo goed mogelijk te informeren over alles wat te maken heeft met hardlopen - zoals gadgets, blessures en trainingsschema's.

Bekijk project