content.php

 Zoekmachine optimalisatie

Organische zoekmachine optimalisatie

Dankzij onze unieke organische zoekmachine strategie krijgt u van ons een rapport over potentiele relevante zoektermen. Wij richten ons voornamelijk op nieuwe mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie. Zoektermen waar u niet eens aan gedacht heeft.

Hoe gaan we te werk?

Wij hebben namelijk een unieke set tools ontwikkeld die ons in staat stelt om potentiële relevante zoektermen op te sporen die uw doelgroep gebruikt binnen uw niche. Niet alleen potentiele nieuwe zoektermen worden in kaart gebracht maar ook het zoekvolume en de concurrentie. In eigen beheer ontwikkelde software is namelijk in staat om een concurrentie analyse van de Google zoekresultaten te maken en potentie/kansen op te sporen.

Hierdoor zijn wij in staat om potentiële zoektermen aan u te verschaffen waarop (relatief) gemakkelijk gescoord kan worden binnen de top 10 google zoekresultaten mits SEO goed wordt toegepast. Hierdoor wordt u beter vindbaar en bereikt u een grotere groep waardoor u meer bezoekers naar uw website trekt.

Het is zelfs mogelijk om in de top 10 van Google te ranken zonder het plaatsen van backlinks, onze testcases bewijzen het succes, voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Wat krijgt u van ons?

U krijgt van ons een volledige content strategie uitgewerkt van A tot Z. Dit is een plan waarin staat hoe we de top 10 Google zoekresultaten gaan bestormen zodat uw website organisch zoekverkeer naar uw website ontwikkelt geheel volgens het witte boekje van Google. Deze strategie geeft een duidelijk beeld van de benodigde tijd, artikelen en het verwachte zoekvolume.

Wilt u meer informatie over het optimaliseren van organische zoekmachineresultaten?

Neem dan contact met ons op.

Adverteren met AdWords

Naast het organisch ranken in Google kunt u er ook voor kiezen om een shortcut te nemen en te adverteren met Google Adwords. Hierdoor staat u binnen enkele uren bovenaan de zoekresultaten pagina van Google. U bereikt een grote markt, 95% van alle gebruikers gebruikt Google als zoekmachine.

U betaalt alleen als er op uw advertentie geklikt wordt. Weergaven tellen dus niet mee, het is dus van belang dat de bezoeker uiteindelijk vindt waar hij naar opzoek is en uiteindelijk een betalende klant van u wordt.

Hoe gaan we te werk?

Wij stellen samen met u haalbare doelen op zodat gebruikers die doorklikken via uw advertenties uiteindelijk uw conversie doelen behalen. Hiervoor bepalen we samen met u het dagelijkse budget en optimaliseren we de advertenties zodat deze heel gericht weergegeven worden zodat de kans groter is dat de bezoeker uiteindelijk een converterende klant wordt.

Wat krijgt u van ons?

Wij beginnen met verschillende zeer gerichte microcampagnes (spreid je kansen) zodat we met minimale kosten al in een vroeg stadium kunnen bepalen welke kant we in moeten gaan om zo’n hoog mogelijke conversie te waarborgen. Uiteindelijk vergroten we de beste campagnes zodat er meer volume wordt binnengehaald. Met een groter volume en dezelfde conversie betekent dit dus meer winst voor u.